Fit&Move - Groepslessen
foto

Groepslessen

Small Group WOD
Een 30 minuten training waarin je onder begeleiding van een instructeur in een groep van maximaal 10 personen je gehele lichaam traint.
ABS
Een training van 15 minuten waarin we specifiek trai


Spinning
Spinning is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning, het woord zegt het al, betekent namelijk 'snel ronddraaien'. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.


Body Move
Je lichaam in actie zetten! Een combinatie van verbeteren van de conditie d.m.v. aerobic-vormen en spierversterking met klein fitnessmateriaal. De groepstraining wordt op muziek gegeven en het accent ligt op bewegen met plezier. Let´s move and have fun!


Mind Move
Bewust bewegen! Een combinatie van verschillende vormen van bewegen met de nadruk op stabiliseren en versterken van je rompspieren. In deze les vormen van Pilates, Yoga, BBB, ademhalingstraining, tai chi en meditatie. Je lichaam bewust in actie zetten door met aandacht en concentratie je bewegingsgestel te belasten voor de ontwikkeling van je algehele lichaamskracht.


+FIT
Een dynamische les in de fitnesszaal. In een ontspannen sfeer aan uw fitheid werken. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke mogelijkheden. Tijdens de gym leggen we de focus op de beweeglijkheid van uw gewrichten, uw spieren, uw coördinatie en algemene conditie.